Disclaimer

Artikel 1 definities

Website: bmccbruges.com en alle onderliggende pagina’s.

Gebruiker: bezoekers van de website.

Bedrijf: vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum de bevoegde uitgever van de webpagina.

 

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Foto’s en architectuurrenders blijven eigendom van de makers en mogen onder de copyrightwetgeving niet gebruikt of verspreid worden zonder de hun expliciete toestemming.

Architectuurrenders © Meta Architectuurbureau

Foto’s op deze site

©Jan Darthet

©Jan Dhondt

©Philippe van Gelooven

©Raf Michiels

©Adobe

©Daphne Matthys

©Filip Dujardin

©Marco Introini

©Jelle Jansegers

©Ine Roose

©Kris Blomme

Indien u meent dat bmccbruges.com beelden gebruikt waarvan u het copyright hebt, kan u ons contacteren via het contactformulier.

 

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website.

Vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. vzw Beurs-, Meeting- en Congrescentrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?