Meet our ambassador bert mons

Meet our ambassador

Bert Mons, Gedelegeerd Bestuurder Voka West-Vlaanderen aan het woord over het BMCC.

Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen is de grootste Kamer van Koophandel in Vlaanderen. We zijn ervan overtuigd dat een infrastructuur zoals het BMCC een absolute hefboom kan zijn voor onze West-Vlaamse ondernemingen die zich willen profileren, zowel in eigen land als heel zeker ook daarbuiten. In die zin zijn we heel blij met de komst van het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum en kijken we uit naar een fantastische samenwerking.

Totaalbeleving in het hart van de stad

De grootste troef voor ons is zeker dat men veel meer dan enkel een ruimte gaat aanbieden. De klant krijgt een totaalbeleving aangereikt, in het hart van de stad op wandelafstand van alle toeristische trekpleisters. Alle hotels en horeca zijn vlakbij.

Duurzaamheid is een troef 

Nog een belangrijke troef van het BMCC is dat dit een heel duurzaam gebouw is. Heel veel klanten zullen ook van hun leverancier, dus ook van een beurs- of congresorganisator hetzelfde verwachten en dat vinden ze hier in het BMCC.

 

Voka West-Vlaanderen zal ongetwijfeld een graag geziene gast worden in het BMCC en we zullen een waardige ambassadeur zijn van deze mooie plek. Elders in Vlaanderen en ook daarbuiten.

Bekijk hier de video

Beleef het BMCC

Benieuwd hoe het indrukwekkende gebouw er vanbinnen uitziet? Verplaats je virtueel van de ene naar de andere ruimte en ontdek het gebouw in 360°. Het BMCC is open sinds januari 2022.

Meet you in Bruges?

Heeft u interesse om uw event in het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge te organiseren ? Contacteer Sarah Cornand, Directeur BMCC – bmcc@brugge.be – +32 50 444 668.

 

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?