Meet our ambassador prof. Plasschaert

Meet our ambassador

Professor Plasschaert, orthopedisch chirurg en voorzitter van de BVOT 2022-2023 aan het woord over het BMCC.

De Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie heeft de traditie elk jaar een congres te organiseren waarin ze kijken naar alle recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Het congres zal van 19-20 mei 2022 doorgaan in het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum.  De meeste sprekers en deelnemers zullen uit eigen land komen, maar ook uit de omringende landen, en waarschijnlijk ook van over zee.

Brugge als locatie

Het gebruik van een Brugge, als locatie van een congres is een aantrekkingspool voor zowel sprekers als bezoekers. Het BVOT koos voor het BMCC als locatie van het congres omwille van de bereikbaarheid. “We hebben  een traditie van vroegere samenwerking met het BMCC, die zeer goed verlopen is. Het is een team dat meedenkt en het voor ons gemakkelijker maakt om van ons congres een succes te maken. En de versatiliteit van de locatie maximaal te gebruiken”, zegt Professor Plasschaert.

Bekijk hier de video

Beleef het BMCC

Benieuwd hoe het indrukwekkende gebouw er vanbinnen uitziet? Wandel nu al eens het BMCC binnen terwijl wij nog bouwen. Verplaats je virtueel van de ene naar de andere ruimte en ontdek het gebouw in 360°. Opening is voorzien in januari 2022.

Meet you in Bruges?

Heeft u interesse om uw event in het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge te organiseren ? Contacteer Sarah Cornand, Directeur BMCC – bmcc@brugge.be – +32 50 444 668.

 

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?