Meet our ambassador tom hautekiet

Meet our ambassador

Tom Hautekiet, CEO van de haven van Zeebrugge of MBZ aan het woord over het BMCC.

De haven van Zeebrugge is een wereldspeler. Wij zijn de grootste automotive haven. Brugge heeft een internationaal historisch karakter. Die twee wereldspelers en wereldsteden versterken elkaar.

Link tussen stad en haven

Het BMCC is een centrum in de stad. De haven ligt ook tegen die stad. Samen kunnen we events organiseren. De link maken tussen stad en haven, dat was er vroeger niet. Dat ontbrak nog  in de regio en dat kan alleen maar een troef zijn in de toekomst.

Wij waren van in het begin betrokken partij en wij hebben dan ook heel graag meegewerkt om te kijken welke events we op korte termijn kunnen organiseren. We werken aan een tweetal nieuwe congressen. Eén is de Bedrijven Contactdagen die we naar Brugge zullen brengen. Dat is ook nieuw voor de regio. het andere is een Green Ports Conference.

Mooie ruimtes, de grootste in de regio

BMCC heeft alle troeven. Het is een mooi, modern gebouw. Nieuw en in het centrum van een prachtige stad. Een directe aanpak, vlot bereikbaar en hele mooie, grote ruimtes, de grootste in de regio. Alle troeven zijn hier dus voorhanden.

Bekijk hier de video

Beleef het BMCC

Benieuwd hoe het indrukwekkende gebouw er vanbinnen uitziet? Wandel nu al eens het BMCC binnen terwijl wij nog bouwen. Verplaats je virtueel van de ene naar de andere ruimte en ontdek het gebouw in 360°. Opening is voorzien in januari 2022.

Meet you in Bruges?

Heeft u interesse om uw event in het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge te organiseren ? Contacteer Sarah Cornand, Directeur BMCC – bmcc@brugge.be – +32 50 444 668.

 

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?