tweede maal nieuwjaarsreceptie apzi in het bmcc

Met bijna 550 professionelen uit de haven werd de tweede editie van de nieuwjaarsreceptie van de Zeebrugse havengemeenschap in het BMCC een succes. Na een inhoudelijk gedeelte met panelgespreken en toespraken in het auditorium konden de aanwezigen genieten van een netwerkreceptie verzorgd door D’s Deldycke traiteurs in de beurshal van het BMCC.

Bekijk hier de foto’s van het mooie event in het Bruges Meeting & Convention Centre.

Copyright foto’s: Wim Dewulf

 

In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?