Bedrijvencontactdagen Brugge

Meer dan 4000 bezoekers op Bedrijvencontactdagen Brugge

 

Op 26 en 27 oktober vond de eerste editie van de Bedrijvencontactdagen Brugge plaats in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC). Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en Kortrijk Xpo hebben de handen in elkaar geslagen voor de organisatie van dit uniek en groots netwerkevenement. Met meer dan 160 exposanten en meer dan 4000 bezoekers heeft de eerste Brugse editie haar start niet gemist. Het b2b-netwerkevenement zal voortaan in Brugge plaatsvinden in de even jaren, Kortrijk wordt de trekpleister voor de oneven jaren. De Bedrijvencontactdagen vonden plaats in de beurshal. De officiële openingssessie ging door in het auditorium. De b2b-speeddate werd georganiseerd in de foyer op het eerste verdiep.

 

In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Bekijk hier de aftermovie van de Bedrijvencontactdagen Brugge en de video van de opbouw van de beurs zelf. Ontdek hoe de beurs vorm krijgt in de beurshal. Dankzij de centrale ligging in de stad is het BMCC goed bereikbaar voor zowel exposanten als bezoekers.


Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?