1ste editie Bedrijvencontactdagen Brugge zal plaatsvinden in het gloednieuwen BMCC

Op 26 & 27 oktober 2022 vindt, in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en Kortrijk XPO, de 1ste editie plaats van Bedrijvencontactdagen Brugge en dit in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC. 

Deze editie komt er op vraag van bedrijven/exposanten van de 2-jaarlijkse editie van Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en wordt opgebouwd op dezelfde succesvolle pijlers: het samenbrengen van ondernemers en bedrijven, het aanreiken van business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Met het innovatieve ondernemerschap in (Noord) West-Vlaanderen, twee kusthavens, een internationale luchthaven en de bruisende bedrijvigheid in de regio, is een editie van Bedrijvencontactdagen in Brugge een logische keuze.

Bedrijvencontactdagen Brugge richt zich tot CEO’s en managementfuncties binnen Sales, Marketing, Productie, Finance en HR uit zowel de industrie, dienstverlening, toerisme, transport, logistiek, bouw en retail. Een deelname als exposant biedt je dus de uitgelezen kans om op slechts 2 dagen tijd het beste uit dit netwerk te halen. Daarnaast zorg het all-in concept ervoor dat je jouw onderneming op een budgetvriendelijke manier kan voorstellen aan collega’s en toekomstige partners.

Naast het uitbreiden van jouw netwerk wordt ook volop ingezet op kennis & inhoud met een uitgebreid randprogramma in de vorm van informatieve sessies en events, opgezet door Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Over het BMCC

Het nieuwe Bruges Meeting & Convention Centre (BMCC) is gelegen op wandelafstand van het  Zand, op 10 minuten wandelen van het station en op 80 minuten met de trein van Brussels Airport. Het is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Naast de indrukwekkende benedenverdieping met een oppervlakte van 4.500m² – perfect voor beurzen, publieksevents en concerten – is er het congresgedeelte op de bovenverdiepingen.

 

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?