40 jaar bedrijvig brugge IN HET BMCC

Bedrijvig Brugge vierde haar 40-jarig bestaan met 500 ondernemers in het BMCC

Ondernemersvereniging Bedrijvig Brugge vierde haar 40-jarig bestaan in het Bruges Meeting & Convention Center. Het werd een fantastische avond met diner, dans en spektakel en maar liefst 500 aanwezigen in de beurshal van het BMCC. In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Bekijk hier de aftermovie van het 40 jaar Bedrijvig Brugge evenement op 25 juni in het Bruges Meeting & Convention Centre.

B Bedankt voor de fijne samenwerking. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog samenwerken! Geert De Pretre Evenementen

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?