Belgian Pneumology Days

Met meer dan 500 deelnemers waren de tweedaagse Belgian Pneumology Days in het BMCC een verzamelplaats van kennis, innovatie en netwerkmogelijkheden. Het volledige gebouw werd gebruikt.

In de beurshal stonden heel wat standen. De catering werd verzorgd door Deldycke. In auditorium A en B werden plenaire sessies gehouden. Naast de plenaire sessies werden ook talrijke breakout sessies gehouden in de 12 meeting rooms op de derde verdieping.

Het congres werd afgesloten met een spectaculaire casinoavond en zittend diner in de cateringruimte op de vierde verdieping. Met een prachtig uitzicht op de historische stad Brugge, genoten deelnemers van een avond vol entertainment, culinaire hoogstandjes en ontspanning.

Bekijk hier de foto’s van het mooie event in het Bruges Meeting & Convention Centre.

 

In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?