tweede editie Charity Night Club Brugge in het BMCC

Met bijna 500 deelnemers werd de tweede editie van de Charity Night van Club Brugge in de beurshal een overdonderend succes.

De avond, die werd gekleurd door muziek van Novastar, een topdiner, unieke veilingitems en meer, evenaarde uiteindelijk het recordbedrag van € 300.000. Een som die integraal geschonken wordt aan Club Brugge Foundation en Make-A-Wish en daarmee binnenkort de dromen vervult van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Bekijk hier de foto’s en de aftermovie van het fantastische event in het Bruges Meeting & Convention Centre.

Copyright foto’s: Club Brugge

 

In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?