Charity Night Club Brugge in het BMCC

Charity Night Club Brugge in de beurshal van het BMCC

Op 24 januari 2023 mochten we 600 gasten ontvangen voor de Charity Night ten voordele van Club Brugge Foundation & Special Olympics Belgium in de beurshal van het BMCC. Het event dat georganiseerd werd door Club Brugge ging door in de beurshal. De beurshal werd opgedeeld in een receptie ruimte en ruimte voor het zittend diner. Het diner werd muzikaal mee verzorgd door Gabriel Rios. Het was een topavond in het BMCC.  Elke tafel, die werd verkocht ten voordele van de twee goede doelen, werd aangevuld met een A-kernspeler of ex-speler van Club Brugge.

In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Bekijk hier de foto’s van het mooie event in het Bruges Meeting & Convention Centre.

Copyright foto’s: Club Brugge

 

H Het was super samenwerken met het team van het BMCC. Het team was goed voorbereid en altijd zeer aanspreekbaar. Mathias Misplon Event Coördinator - Club Brugge

Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek.

Een event hosten in het hart van een historische binnenstad als Brugge is een uniek gebeuren. Het BMCC is
gelegen in het hart van Brugge op wandelafstand van hotels, toeristische bezienswaardigheden en wereldberoemde musea.

  • De rechtstreekse treinverbinding van Brussels Airport naar Brugge duur slechts 80 minuten.
  • Brugge heeft 3400 hotelkamers op wandelafstand van het BMCC.
  • Het BMCC heeft een maximum capaciteit van 2500 personen.
  • Een duurzame venue dankzij de zonnepanelen, het groendak, de warmtepompen,…

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?