EUROPESE JCI CONFERENTIE IN HET BMCC

Het BMCC mocht in juni 1500 Europese deelnemers ontvangen voor het meerdaagse JCI congres 

JCI koos de historische stad Brugge als uitvalsbasis voor de conferentie van 8 t.e.m. 11 juni 2022. Het meerdaagse event vond plaats in de twee grootste venues van Brugge: het Concertgebouw en het nieuwe Beurs-, Meeting-, en Congrescentrum die centraal gelegen zijn in het hart van de stad en op wandelafstand van elkaar.

De openingsceremonie vond plaats in het Concertgebouw. Bijna 1.500 deelnemers uit heel Europa kwamen naar het BMCC voor het meerdaagse congres.  In de beurshal van het BMCC – met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² – vond de belevingsmarkt/tradeshow plaats met meer dan viertig kraampjes. De workshops zijn doorgegaan in het auditorium (die in twee werd opgedeeld) en in de 12 meeting rooms op het derde verdiep van het BMCC. De B2BnB receptie en de lunch gingen door op het vierde verdiep in de cateringruimte met prachtige zichten op de historische binnenstad. Het 4-daags Europees congres werd afgesloten met een galadiner in de beurshal.

Bekijk hier de foto’s van de conferentie in het Bruges Meeting & Convention Centre.

T Trots dat het Europese meerdaagse event in de grootste venues van Brugge is kunnen doorgaan. De complementariteit van beide congreslocaties is subliem voor dit type events. Jonas Maes COC-directeur JCI EC Bruges 2022

Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek.

Een event hosten in het hart van een historische binnenstad als Brugge is een uniek gebeuren. Het BMCC is
gelegen in het hart van Brugge op wandelafstand van hotels, toeristische bezienswaardigheden en wereldberoemde musea.

  • De rechtstreekse treinverbinding van Brussels Airport naar Brugge duur slechts 80 minuten.
  • Brugge heeft 3400 hotelkamers op wandelafstand van het BMCC.
  • Het BMCC heeft een maximum capaciteit van 2500 personen.
  • Een duurzame venue dankzij de zonnepanelen, het groendak, de warmtepompen,…

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?