JOBBEURS in het BMCC

Jobbeurs in het BMCC

Onlangs vond de West-Vlaamse Jobbeurs van Jobat plaats in het BMCC. Zowel standhouders als bezoekers keerden tevreden huiswaarts. Wie wil werken in West-Vlaanderen kreeg de kans om kennis te maken met meer dan 50 bedrijven op 1 dag, op 1 locatie. Er werden workshops gehouden in de meeting rooms en je kon er terecht voor allerhande coaching en carrièreadvies of zelfs een professionele foto voor op je cv. De beurs zelf ging door op het vierde verdiep in de cateringruimte en in de foyer op het derde verdiep. We mochten een 400-tal deelnemers verwelkomen.

Tweede Jobbeurs in het BMCC op 16 november 2023

We zijn verheugd dat er op 16 november 2023 een tweede Jobat Jobbeurs zal worden georganiseerd in het BMCC. Deze keer zal het doorgaan in de beurhal. Meer info: Jobbeurs Brugge – Jobat.be .

In de beurshal is er genoeg ruimte voor al je plannen. Met een oppervlakte van maar liefst bijna 4.500m² is ze perfect voor beurzen, grotere publieksevents en congressen. De multifunctionele eventruimte is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De hal kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein gebruikt voor events.

Bekijk hier de foto’s en de aftermovie van het mooie Jobat event in het Bruges Meeting & Convention Centre.

 

E Een event in het BMCC organiseren is een plezier. Ik heb zelden zo flexibiliteit ervaren. De nieuwe zalen zijn voorzien van alle comfort. Wij komen graag terug. Karen Bulterys Event marketeer - Jobat

Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek.

Een event hosten in het hart van een historische binnenstad als Brugge is een uniek gebeuren. Het BMCC is
gelegen in het hart van Brugge op wandelafstand van hotels, toeristische bezienswaardigheden en wereldberoemde musea.

  • De rechtstreekse treinverbinding van Brussels Airport naar Brugge duur slechts 80 minuten.
  • Brugge heeft 3400 hotelkamers op wandelafstand van het BMCC.
  • Het BMCC heeft een maximum capaciteit van 2500 personen.
  • Een duurzame venue dankzij de zonnepanelen, het groendak, de warmtepompen,…

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?