BMCC is de grootste multifunctionele eventruimte in brugge

Het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge (BMCC) is de ideale locatie voor bijzondere events, diners, congressen en beurzen. Het BMCC is een locatie met oneindig veel mogelijkheden voor jouw event.  Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek. Stap het BMCC buiten en ontdek meteen wat deze bewonderenswaardige UNESCO werelderfgoedstad jou te bieden heeft.

 

Welkom in de grootste meeting venue van Brugge

De multifunctionele eventruimte op de benedenverdieping is de grootste indoor event oppervlakte in Brugge. De beurshal met een oppervlakte van 4.500m² kan apart gebruikt worden voor events of als onderdeel van grotere congressen, beurzen en grotere publieksevents tot 2500 personen. Akoestische panelen zorgen voor verduistering en akoestische isolatie. Door de grote glaspartijen open te zetten, wordt de benedenverdieping een overdekt plein.

als je de ramen van de beurshal open zet moet je je niet meer houden aan die 2500 pax max. Het is als ze gesloten zijn dat dat de max capaciteit is. Dus best corrigeren.

In de indrukwekkende inkomhal op niveau 0 kan je je gasten welkom heten en de registraties uitvoeren. Alles begint met een eerste goede indruk.

Op niveau -1 is een complete keuken voorzien voor de huiscateraars.

Samenkomen in het hart van een werelderfgoedstad maakt elk event uniek

De bovenverdiepingen zijn ontworpen voor meetings en congressen van 10 tot 514 deelnemers. Het ontwerp van dit unieke gebouw voorziet in alle gewenste voorzieningen: een plenaire zaal met een telescopische tribune voor 514 personen, een ruime foyer, 12 vergaderzalen en een cateringruimte op de bovenste verdieping met een prachtig zicht op de binnenstad van Brugge.

Meer dan een locatie

Bij het BMCC kan je met een gerust hart jouw event tot in de puntjes laten organiseren. Het team staat voor jou klaar om de beste oplossing voor jouw congres of evenement te bieden. Samen zorgen ze voor de juiste basis en opbouw van jouw event, van bij de start tot het laatste licht uitgaat.

Beleef het BMCC

Benieuwd hoe het indrukwekkende gebouw er vanbinnen uitziet? Wandel nu al eens het BMCC binnen terwijl wij nog bouwen. Verplaats je virtueel van de ene naar de andere ruimte en ontdek het gebouw in 360°. Opening is voorzien in januari 2022.

Meet you in Bruges?

Heeft u interesse om uw event in het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge te organiseren ? Contacteer Sarah Cornand, Directeur BMCC – bmcc@brugge.be – +32 50 444 668.

 

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?