BMCC is de Perfecte locatie voor feesten en diners

Wie opteert voor de historische parel Brugge als locatie voor een memorabel corporate event zal ongetwijfeld gecharmeerd zijn door het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge, kortweg BMCC, de uitgelezen venue voor bijzondere events, diners, congressen en beurzen. Naast de indrukwekkende benedenverdieping met een oppervlakte van 4.500m² – perfect voor beurzen, grotere publieksevents en concerten – kan het centrum bogen op een indrukwekkend congresgedeelte op de bovenverdiepingen met helemaal bovenaan een fantastische cateringruimte met panoramisch zicht op Brugge.

Perfecte locatie voor feesten en diners

Gezellige recepties, feesten en diners kunnen doorgaan op de bovenste verdieping (niveau 4) van het BMCC waar zich tevens een cateringruimte van 675 m² bevindt. De met licht overgoten ruimte biedt plaats aan maximaal 499 gasten. Het historische Brugge is bovendien nooit veraf. Immers, vanuit de cateringruimte hebben gasten toegang tot het terras dat een indrukwekkend panorama biedt op de pittoreske stad. Het ruime terras is dan ook dé ontmoetingsplaats voor congresdeelnemers en organisatoren, maar tevens een eyecatcher op elk feest. Recepties kunnen er tot 499 personen en zittende diners tot 430 personen. Naast de grote ruimte is ook een kleinere cateringruimte voorzien van 90 m², ideaal voor kleinere groepen, voor bijvoorbeeld ontbijtmeetings, lunches in het kader van kleine meetings of privédiners. De keuken is vlakbij zodat een vlotte service wordt gewaarborgd.

Multifunctionele Beurshal

In de beurshal – tevens een multifunctionele eventruimte – kunnen diners en feesten tot maximaal 2,500 personen doorgaan. De hal is trouwens de grootste indoor eventoppervlakte in Brugge en kan volledig worden ingericht naar de wensen van de klant. Akoestische panelen zorgen voor verduistering en akoestische isolatie. Een complete keuken voorzien voor de huiscateraars op niveau -1 maakt het geheel compleet.

Ontdek nu reeds het BMCC!

Corporate eventmanagers zijn ongetwijfeld nu reeds benieuwd hoe het indrukwekkende gebouw er vanbinnen uitziet. Welnu, je kan vandaag reeds het BMCC binnenwandelen terwijl het nog volop verder wordt afgewerkt! Kuier virtueel van de ene ruimte naar de andere en ontdek het gebouw in 360°. Opening is voorzien in januari 2022.

 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?