Triënnale brugge

Verken de culturele rijkdom van Brugge tijdens Triënnale Brugge. Combineer een receptie, diner of meeting in het BMCC met een prachtige stadswandeling vol hedendaagse kunst van 13 april tot 1 september.

Triënnale Brugge gaat op zoek naar het sluimerend potentieel van de stad. Hoe kan een Unesco-beschermde historische stad, waar behoud centraal staat, omgaan met concepten als verandering en duurzaamheid, en hoe kan hedendaagse kunst en architectuur hier een nieuw kader voor scheppen? Twaalf kunstenaars en architecten van over de hele wereld nemen de morfologie van Brugge onder de loep.

Meer info over Triënnale Brugge

 

Benieuwd? Ontdek de mogelijkheden in de catering- en VIP ruimte en in de meeting rooms van het BMCC.

cateringruimte

De cateringruimte op niveau 4 geeft uit op het terras met spectaculaire zichten op de historische binnenstad. Geniet er van een gezellige receptie of diner na een bezoek aan de Triënnale. De cateringruimte heeft een maximum capaciteit van 500 personen.

 

Ontdek de catering ruimte
vip ruimte

De VIP ruimte op niveau 4 geeft uit op het terras met een indrukwekkend uitzicht op het historische Brugge. Geniet er van een gezellige walking receptie voor maximum 90 personen of een diner tot 72 personen.

meeting rooms

Combineer een boardmeeting in het BMCC met een bezoek aan de Triënnale. Het BMCC beschikt over 12 multifunctionele meeting rooms van 10 tot 80 personen.

Ontdek de meeting rooms

let's meet

Wil jij graag jouw event, receptie, meeting organiseren in het BMCC tijdens de Triënnale? Let’s meet! Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Contacteer ons
team bmcc

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?