BeeMCC honing

Het BMCC heeft een extra stap gezet qua duurzaamheid door 2 bijenkasten op het groendak te installeren. Deze bijenkasten zullen bijdragen aan het lokale ecosysteem en onze eigen, zelfgeproduceerde BeeMCC honing leveren. In de twee bijenkasten op het groendak van het BMCC verblijven maar liefst 100.000 bijen. Per jaar leveren ze samen +- 80 kg BeeMCC honing.

Brugge is de belangrijkste bijenstad van Vlaanderen, zo dragen wij met het BMCC ook eens steentje bij. We zorgen ervoor mee dat de bijenpopulatie in Brugge terug groeit en zo werken we aan een duurzame en groene omgeving. Bijen spelen een essentiële rol in de natuur, en daarom is het belangrijk dat we ze goed verzorgen. Door deze honingbijen te huisvesten, streven we ernaar een bloeiende habitat te creëren die bestuivers ondersteunt en de biodiversiteit bevordert.

BeeMCC-honing: honey for busy bees

De BeeMCC honing is een natuurlijk product, afkomstig van onze bijenkasten op het groendak. Wens je honing te bestellen voor jouw sprekers, deelnemers, medeorganisatoren? Contacteer ons en we helpen jou graag verder. We beschikken over honingpotten van 500g en 125g.

 

Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek.

Een event hosten in het hart van een historische binnenstad als Brugge is een uniek gebeuren. Het BMCC is
gelegen in het hart van Brugge op wandelafstand van hotels, toeristische bezienswaardigheden en wereldberoemde musea.

  • De rechtstreekse treinverbinding van Brussels Airport naar Brugge duur slechts 80 minuten.
  • Brugge heeft 3400 hotelkamers op wandelafstand van het BMCC.
  • Het BMCC heeft een maximum capaciteit van 2500 personen.
  • Een duurzame venue dankzij de zonnepanelen, het groendak, de warmtepompen,…

Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.