What's nxt

Op 12 mei 2022 werd het officiële startschot gegeven van het MNM What’s NXT belevingsevent in het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge. Drie dagen lang lieten meer dan 60 West-Vlaamse bedrijven en organisaties zien hoe zij meebouwen aan een innovatieve en duurzame toekomst.

MNM What’s NXT is een technologiefestival én uniek belevingsevent georganiseerd door MNM, VRT, Radio 2, Voka West-Vlaanderen, Stad Brugge, POM West-Vlaanderen en Provincie West-Vlaanderen. De opzet? Jongeren laten zien en ervaren wat West-Vlaanderen hen te bieden heeft. Als provincie met de hoogste werkzaamheidsgraad, de laagste werkloosheid en de hoogste productiviteit heeft West-Vlaanderen alles in huis om een absolute economische topregio in Europa te worden. Voeg daaraan toe: de West-Vlaamse speerpuntsectoren en sterke kennis- en onderwijsinstellingen in de provincie.

Dit driedaagse belevingsevent liet zien aan 4000 studenten wat voor topregio West-Vlaanderen is: niet alleen om te leren of te studeren, maar ook om te wonen, te werken en te leven. Bekijk hier de video en foto’s.

E Een toplocatie met tal van mogelijkheden. Een team dat steeds bereid is om mee te denken. Frederik Delaplace CEO VRT
H Het succes van MNM What’s NXT is mede te danken aan de fantastische locatie. Het BMCC de ideale setting voor een groots evenement. Bert Mons Gedelegeerd Bestuurder Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

“Onze eerste kennismaking met BMCC Brugge voor MNM What’s NXT is alvast voor herhaling vatbaar. Een toplocatie met tal van mogelijkheden. Van congresruimte tot grote evenementenhal. En alles in één locatie. En als kers op de taart, een team dat steeds bereid is om mee te denken. Wij zijn alvast fan”, zegt Frederik Delaplace, CEO VRT.

“Het succes van MNM What’s NXT is mede te danken aan de fantastische locatie waar het kon doorgaan. Met een grote beursvloer, vele workshopruimtes en een auditorium is het BMCC de ideale setting voor een groots evenement. Bovendien denken ze met de organisatoren mee en is flexibiliteit voor hen geen hol woord. Bedankt BMCC om samen met ons een ongezien belevingsevenement uit de Brugse grond te stampen”, aldus Bert Mons, Gedelegeerd Bestuurder Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Wil je ook graag een event organiseren in het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum? Samen maken we van jouw beurs, meeting of congres een onvergetelijk evenement. Wij zijn er om jouw wensen te laten uitkomen. Klinkt goed? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?