Over BMCC

©BMCC Brugge Side view

Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Deze buitengewone ligging – gelegen op wandelafstand van talloze Brugse hotels en wereldberoemde attracties, beantwoordt aan alle noden van een moderne event- en congreslocatie. Het gelijkvloers – met een totale oppervlakte van 4.500m² – is de ideale ruimte voor beurzen, grotere publieksevents en zelfs concerten. De bovenverdiepingen zijn ontworpen voor meetings en congressen van 10 tot 514 deelnemers. Het ontwerp van dit unieke gebouw voorziet in alle gewenste voorzieningen: een plenaire zaal met een telescopische tribune voor 514 personen, een ruime foyer, poster areas, 12 vergaderzalen en een cateringruimte op de bovenste verdieping met een prachtig zicht op de binnenstad van Brugge.

Onze sterktes

©BMCC uitzicht Brugge

1. Dé ideale locatie

Samenkomen in het hart van historisch Brugge is uniek. Stap het BMCC buiten en ontdek meteen wat deze bewonderenswaardige UNESCO werelderfgoedstad jou te bieden heeft. Geniet van lekker eten, gezellige terrassen of breng een bezoekje aan wereldberoemde musea. Het BMCC is vlot toegankelijk via het openbaar vervoer, te voet, met de fiets of met de auto.

plan je bezoek

2. Het draait om mensen

Het team van BMCC denkt met je mee. Samen gaan we aan de slag en zorgen we voor de juiste basis en opbouw van jouw event. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in het BMCC.

dit doen we voor jou

3. Een hart voor de natuur

Je evenement organiseren in het BMCC is een duurzame keuze. Van het groendak op het gebouw dat het regenwater buffert, de lucht zuivert en de binnentemperatuur reguleert tot de recycleerbare materialen en lokale leveranciers en producten voor jouw event. Respect voor de opvattingen en meningen van mensen, maar ook voor onze planeet staan centraal binnen het BMCC.

diensten

Bij BMCC kan je met een gerust hart jouw evenement tot in de puntjes organiseren. Het BMCC-team ademt hospitality. Wij denken met je mee en staan je bij met professioneel advies in je zoektocht naar de meest geschikte ruimte. Samen zorgen we voor de juiste basis en opbouw van jouw event, van bij de start tot het laatste licht uitgaat.

dit doen we voor jou

Neem contact op met
één van onze experten

H "Het BMCC is de plaats voor jouw event. Dé ideale ligging gecombineerd met professionele service."

Meet you in Bruges?

Wil jij graag jouw event, congres, meeting of beurs organiseren in het BMCC? Contacteer ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jou kunnen doen.

Neem contact met ons op

Neem contact op

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.